Tuğgeneral Fedevi: Amerikalıları en çok Devrim güçleri deniz kuvvetleri aşağılamıştır

  • 13 Mayıs 2022
  • 149 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Fedevi: Amerikalıları en çok Devrim güçleri deniz kuvvetleri aşağılamıştır

İslam Devrim Muhafızları komutan vekili, Amerikalıları en çok Devrim Muhafızları deniz kuvvetlerinin aşağıladığını vurguladı.

IRNA’nın bildirdiğine göre tuğgeneral Ali Fedevi, Bakıyetullah Tıp Bilimleri Üniversitesi öğretim üyelerini anma töreninde dün yaptığı konuşmada, İran İslam cumhuriyeti nizamının şekillendiği ilk günden itibaren düşmanların İran halkına karşı çeşitli yollarla savaş ve kavgayı başlattıklarını söyledi.
Tuğgeneral Fedevi şöyle konuştu: Uluslararası denizcilik yasalarına göre, gemiler herhangi bir ülkenin kıyılarından 12 mil açıkta seyahat edebilirler; bu konu ve ayrıca Amerika Amerika donanmasının askeri gücünün en yüksek düzeyde olduğu dikkate alındığında fakat en büyük hakaretlere de uğramıştır ki bunu da Devrim Muhafızları deniz gücü onlara indirmiştir.
Tuğgeneral Fedevi ayrıca dayatılan savaşta çok iyi sonuçlar kazandığımızda bilimsel alanında da daha iyi sonuçlar kazanmamız gerekir ve bu güce de sahibiz.
Son yıllarda, Devrim Muhafızları Donanması ve İran İslam Cumhuriyeti Ordusu, Fars Körfezi ve Hürmüz Boğazı’nın sularının güvenliğini sağlamada başarılı ve etkili olmuştur.
Devrim Muhafızlarının başarılı varlığı sonucu Amerikan savaş gemileri Fars Körfezi sularını terk etmek zorunda kaldı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.