Tümgeneral Caferi: İnkılap Muhafızları, teröristlerin bütün faaliyetlerini etkisizleştirmiştir

  • 11 AÄŸustos 2016
  • 794 kez görüntülendi.
Tümgeneral Caferi: İnkılap Muhafızları, teröristlerin bütün faaliyetlerini etkisizleştirmiştir

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kara Kuvvetleri, Seyyüdüş-Şuheda Hamza Karargahı ve bölge halkının her türlü hazırlıklı olmasının, sulta düzeni, Siyonist ve İnkılap karşıtı terörist grupların hiçbir gövde gösterisine müsaade etmediğini belirtti.

Kuzey batı ve güney doğu sınırlarındaki güvenliğin İnkılap Muhafızları’nın güvenliği halk güçlerine teslim etmesi stratejisinden kaynaklandığını hatırlatan

Tümgeneral Caferi, bu güçlerin düşmanların her türlü faaliyet ve çabasını boşa çıkardığını, nitekim son aylarda ecnebilere bağlı silahlı eşkiyaların girişimlerini etkisizleştirdiklerini vurguladı.

Kürdistan ve Batı Azerbaycan vilayetlerindeki Kara Kuvvetleri’ne bağlı birlikleri ziyaret ederken açıklama yapan Komutan Caferi, sınırlardaki güvenlik durumunu iyi olarak niteleyerek, sınır bölgelerinde güvenlik sağlayan güçlere teşekkür etti.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Komutanı, iman, maneviyat ve devrimci hareketi, İslam İnkılabı Muhafızları’nın devrim ve ülkenin karşısındaki tehditlere karşı başarı sırrı olarak niteledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.