Siyonist İsrail İHA’ları Gazze semasında casusluk uçuşu yapıyor

  • 28 Ekim 2016
  • 886 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail İHA’ları Gazze semasında casusluk uçuşu yapıyor

Siyonist İsrail rejimine ait İHA’ların casusluk amacıyla Gazze semalarında uçtuğu bildirildi.

Filistinli kaynaklara göre, filistin askeri uzmanlarından Vasıf Arikat, ırkçı İsrail rejiminin bu şekilde Gazze’de direniş güçlerini kışkırtmak istediğini ve onların faaliyetlerini öğrenmek için bilgi edinmek istediğini bildirdi.

Bu arada İsrail Kanal10 da verdiği haberde, İsrail’in son zamanlarda aldığı siyonist site proje kararlarının İsrail halkının güvenini tehdit edeceğini zira bu durumun direniş güçlerinin İsrail aleyhine saldırılarını arttıracağını bildirdi.

(Kudüs’ün kuzeyindeki Şufat Mülteci Kampı’nda işgal güçleriyle Filistinliler arasında yaşanan çatışmalar sırasında Filistinli iki çocuk yaralandı.

Quds Press Haber Ajansı, işgal güçlerinin dün (27 Ekim Perşembe) Şufat Mülteci Kampı’na düzenlediği baskın nedeniyle kampta çatışma çıktığını bildirdi.

İşgal askerlerinin Filistinli gençlere gerçek mermi, plastik mermi ve göz yaşartıcı bombalarla saldırdığı ifade edildi.

Kaynaklar, çatışmaların kamptaki okullardan öğrencilerin dağılma saatine denk geldiğini, öğrencilerin korkuya kapıldıklarını ve yoğun gazdan etkilenen bazı öğrencilerin olay yeri yakınlarındaki sağlık merkezinde tedavi edildiğini söyledi.

Filistin Kızılayı ise yaptığı açıklamada, 13 yaşında bir çocuğun baldırına isabet eden plastik mermiyle yaralandığını ve yakınlardaki bir hastaneye kaldırıldığını bildirdi.)

Kudüs Enformasyon Merkezi ise bir başka çocuğun plastik mermiyle elinden yaralandığını ve tedavisinin kamptaki sağlık ekiplerince yapıldığını açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.