Bedran: Siyonistlerin Avde’yi Katletmeleri Karşılıksız Kalmayacak

  • 01 Aralık 2017
  • 945 kez görüntülendi.
Bedran: Siyonistlerin Avde’yi Katletmeleri Karşılıksız Kalmayacak

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi Husam Bedran, Yahudi yerleşimcilerin Filistinli Mahmud Avde’yi katletmelerinin karşılıksız kalmayacağını belirterek, Batı Yaka’daki direnişçilerin bunun karşılığını vereceklerini söyledi.

Bedran yaptığı basın açıklamasında, Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik saldırılarında son zamanlarda bir artış olduğunu hatırlatarak, onları bu barbarlık ve saldırılarını ancak direnişin ortaya koyacağı eylemlerin durdurabileceğini ifade etti.

Bedran açıklamasında “kendi halkını korumaktan aciz bir yönetimin olduğu Batı Yaka’da direnişçilerin kovalanıp tutuklanmasından bir gün sonra bu alçakça cinayet işlendi. Filistin Yönetimi’nin direnişçileri baskı altında tutup köşe bucak kovalamak yerine onları koruması gerekir” dedi.

Birileri dur demedikçe işgalcinin saldırılarına devam edeceğine dikkat çeken Hamas lideri Bedran, Batı Yaka’daki direnişe çağrıda bulunarak pak şehitlerin intikamını almalarını ve herkese Filistin halkını işgalciden koruyabileceklerini göstermelerini istedi.

Nablus’un güneyinde yer alan Kasra beldesinden Mahmud Avde (48) Yahudi yerleşimcilerin ateş açması sonucu dün şehit olmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.