Dünya Ehlibeyt kurumu genel sekreteri: Amerika dünyada şiddetin bayraktarlığını yapıyor

  • 19 Aralık 2017
  • 1.267 kez görüntülendi.
Dünya Ehlibeyt kurumu genel sekreteri: Amerika dünyada şiddetin bayraktarlığını yapıyor

Dünya Ehlibeyt kurumu genel sekreteri Hüccetülislam Muhammed Hasan Ahteri, Amerika’nın her zaman dünyada şiddetin bayraktarlığını yaptığını söyledi.

İRNA’nın haberine göre Ahteri, bazı ülkeler ve kişilerin dünyayı şiddetten arındırmaya dayalı çabalarına işaretle, Amerika’nın bu doğrultuda iddialarda bulunduğunu ama  her zaman iddialarının aksine  şiddet yolunu tercih ettiğini ve bu doğrultuda İran gibi ülkelerin bilim ve teknolojiye ulaşmasına engel olduğunu  söyledi.

Ahteri, Amerika’nın terörizmle savaştığını iddia ettiğini   halbuki, Amerika’nın terörizme destek verdiğini belirterek, Amerika ve müttefiklerinin, el’kaide, Taliban ve IŞİD gibi terör örgütlerini oluşturdukları ve bunlara  mali ve silah başta olmak üzere her türlü destek verdiklerini  belirtti.

Filistin meselesine de değinen Ahteri,  müslümanların ilk kıblesinin  bugün Suudi rejiminin de işbirliğine siyonistlerin eline düşmekte olduğunu belirterek,  siyonistlerin müslümanlara ve hrıstiyanların dini eserlerini ve mekanlarını ortadan kaldırmaya çalıştığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.