Efkan Ala Hiçbir Sıfatı Olmamasına Rağmen Vali Konağı’nda Kalıyor.

  • 16 Mart 2015
  • 762 kez görüntülendi.
Efkan Ala Hiçbir Sıfatı Olmamasına Rağmen Vali Konağı’nda Kalıyor.
Eski Cumhurbaşkanı Gül’ün Huber Küşkü’nü boşaltmaması konuşulurken bu kez boşaltılmayan bir başka konak gündemde: İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın konutu.
Yolsuzluk soruşturması sonrası istifa eden Muammer Güler’in yerine İçişleri Bakanı olan Efkan Ala, 6 ay önce Ankara Valisi Alaaddin Yüksel’in emekli olmasıyla boşalan Vali Konağı’na taşındı. Ancak bakanlık görevi 10 gün önce sona erdi. Ala, Ankara Vali Konağı’nda oturmaya devam ediyor. Milletvekili değildi ve kabineye dışarıdan atanmıştı. Ala halen konakta, “AKP milletvekili aday adayı’’ sıfatı ile oturuyor. Yüksel’den sonra Ankara Valisi olan Mehmet Kılıçlar ise Efkan Ala konağı boşaltmadığı için taşınamadı.
 Ala taşınmadan önce konağa yeni mobilyalar alınmış, konakta hummalı bir tadilat çalışması başlatılmış ve bu çalışmalara devlet kasasından 266 bin dolar harcanmış. Ankara’nın Çankaya semtinde eski Cumhurbaşkanlığı kampüsünün hemen yanında bulunan üç katlı, geniş bahçeli Ankara Valiliği konutu, geceleri tıpkı Kaçak saray gibi ışıklandırılıyor. Konağın çevresinde resmi polislerin yanı sıra, iki ekip aracı da 24 saat nöbet tutuyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.