Hasan Nasrullah: Bizim Korkumuz Yok, ABD dahil bütün düşmanlar karşısında direnmeye devam edeceğiz

  • 22 Eylül 2017
  • 1.256 kez görüntülendi.
Hasan Nasrullah: Bizim Korkumuz Yok, ABD dahil bütün düşmanlar karşısında direnmeye devam edeceğiz

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, 1 muharrem gecesi merasiminde, ‘savaş yanlısı değiliz ama saldırıya uğrarsak Amerika dahil bütün düşmanların karşısında direniriz’ dedi.

İRNA’nın haberine göre, Seyyid Hasan Nasrullah, Beyrut’un güneyinde yer alan Seyyidüş Şüheda sitesinde  düzenlenen ve yüzlerce insanın katıldığı  merasime video konferansı aracılığıyla yaptığı açıklamada, ‘Bizim kimseden korkumuz yok ve biz Amerika dahil düşmanların her türlü senaryolarına karşı mücadeleye hazırız’ dedi.

Lübnan Hizbullah lideri, gerçek mücadele ve çabanın kendini şer’i görevleri doğrultusunda sorumlu olarak bilen ve bunun için çalışanlar olduğunu  belirterek, ‘Lübnan Hizbullahı da bu çerçevede hareket etmektedir’ dedi.

Nasrullah, İmam Hüseyin’in hareketinin, kıyamının (AS) zalim Yezid karşısında zafere ulaştığını belirterek, ‘bunun ispatı da Muhammedi İslam’ın  bekasıdır’ dedi.

Hicri Kameri Muharrem ayına girilmesi münasebetiyle başta İran olmak üzere Lübnan, Irak ve Suriye gibi İslam dünyasının çeşitli yerlerinde  değişik merasimler ve Kerbela şehitleri için matem merasimleri düzenlenmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.