Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı :Her türlü askeri saldırganlığı önleme kararını daha önceden almıştık

  • 13 Şubat 2018
  • 847 kez görüntülendi.
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı :Her türlü askeri saldırganlığı önleme kararını daha önceden almıştık

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad, El-Minar kanalına verdiği röportajda ülkesindeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad, Lübnan merkezli El-Minar kanalına konuştu.

Suriye’deki son gelişmeleri değerlendiren Mikdad, “Her türlü askeri saldırganlığı önleme kararı daha önceden alınmıştı” dedi.

Mikdad ilaveten, “Tarih boyunca, İsrail’in işgalciliğine karşı durduk ve bunu her zaman Suriye’nin planlarına göre yaptığımızı söyledik” ifadesini kullandı.

“Suriye’nin hava savunma gücü ülkemize karşı yapılan her türlü askeri saldırganlığa yönelik hazır durumdadır” diyen Mikdad, İran başta olmak üzere Rusya ve Lübnan Hizbullah Hareketi’nin ülkesinin en yakın müttefiki olduğunu yineledi.

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı sözlerini şöyle tamamladı: Suriye, geçmişte olduğu gibi şu anda da herhangi bir güçten korktuğu yok ve herhangi bir kırmızı çizgi bilmiyor. İstediğimiz yerde her konuyla ilgili kendimiz karar verebiliriz. Bu nedenle savunma gücümüz İsrail savaş uçağını hedef aldı. Suriye, terörizmi yenerek İsrail’in Arap topraklarını işgal altında tutmasını sona erdirip zafer kazanmaya çalışıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.