Suriye Ordusu Terörist Temizliğine Devam Ediyor…

  • 26 Kasım 2014
  • 786 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Terörist Temizliğine Devam Ediyor…

Halep Kırsalında Çok Sayıda Terörist Öldürüldü
Terör örgütlerinin Nubbul ve Zahra Beldeleri çevresinde çekilmeye başladığı bir zamanda Suriye ordusu Halep ve kırsalında çok sayıda teröristi öldürdü, kuzey kırsalda da önemli bir ekseni ateş çemberine aldı.
Askeri kaynak, ordu birliklerimizin Halep ve kuzeybatı kırsalının 20 km uzağında olan Nubbul ve el Zahra Beldeleri çevresinde çok sayıda teröristi ölü ve yaralı ele geçirdiklerini söyledi.
Terör örgütleri sosyal paylaşım sitelerinin sayfalarında, teröristlerin Nubbul Beldesine bakan el Cud Cemiyetini basma girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlandığını, beldeyi savunanların darbeleri altında da geri adım atarak uzak yerlere kaçmak zorunda kaldıklarını ve saflarında ağır kayıpların bulunduğunu, bazılarının Kibrit Fabrikasında abluka altında tutulduklarını, bunun paralelinde teröristleri kurtarmak için Hureytan’dan yönelmiş destek konvoyunun da imha edildiğini itiraf ettiler.
Sosyal paylaşım sitelerinde aktivistler, Nubbul ve Zahra Beldeleri etrafında Nusra Cephesinden teröristlere ait olduğunu belirttikleri onlarca ölünün fotoğraflarını yayınladılar. Fotoğraflar da ölenlerin yabancı uyruklu olduğu da gözlendi.
Askeri kaynak, ordu birliklerimizin Halep ve kırsalının Nubbul ve el Zahra Beldeleri çevresinde çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini, Hayyan, Tamura, Mayer, Maarat Artik, Eski Halep ve Kadı Asker’de düzenlenen başarılı operasyonlar sonucunda da onlarca teröristin öldürüldüğünü söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.