Yediot Ahranot Korsan İsrail Askerinin Esir Alınmasının Görüntüleri Yayınladı…

  • 30 Aralık 2014
  • 940 kez görüntülendi.


Siyonist işgalcilerin ileri gelen gazetelerinden Yediot Ahranot’un web sitesinde işgal ordusunun komutanlarından Hedar Golden’in Filistinli direnişçiler tarafından, son Yenilmiş Yaprak savaşında esir alınmasının video görüntüleri yayınlandı.

Videoda Hedar Golden’in direnişçi birim tarafından esir alınmasından sonra bir arkadaşının onu aramak için tünele girmesi gösteriliyor. Ancak arkadaşı tünelde esir edilen subayın sadece elbiseleriyle karşılaşıyor.

Siyonist gazete video görüntülerini yayınlarken, Hamas’ın 1 Ağustos 2014 tarihinde ateşkesi ihlal edip Rafah’taki tünellerden birini kullanarak adı geçen işgalciyi esir aldığı iddiasında bulundu. Konuyla ilgili haberde işgalci saldırgan komutanın esir alındığı gün için de “Kara Cuma” nitelemesi kullanılması dikkat çekti. Konuyla ilgili haberde ayrıca işgal devletinin askerî savcılığının yakında, olay yerine operasyonu düzenleyen askerî birimdeki subaylar hakkında esir alma eyleminin engellenmesi için bir şey yapmamalarından dolayı soruşturma davası açacağı duyuruldu.

İşgalci komutanın esir edilmesi eylemiyle ilgili bilgi ve görüntülerin yer aldığı videoda aynı zamanda 51 gün süren vahşi savaştan ve korkunç yıkımlardan da görüntülere yer verildi.

Hamas’ın Siyasi Birim başkan yardımcısı İsmail Heniyye de dün akşam saatlerinde yaptığı bir açıklamada Filistin direnişinin elinde işgalci askerlerden esirlerin bulunduğunu, ancak sadece bunun bilgi olarak açıklandığını bunun ötesinde herhangi bir bilginin dışarıya verilmediğini duyurmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.