Filistin İslami Cihad Hareketi: Arap taraflar Kudüs aleyhinde komplo kuruyorlar

  • 16 Haziran 2017
  • 1.086 kez görüntülendi.
Filistin İslami Cihad Hareketi: Arap taraflar Kudüs aleyhinde komplo kuruyorlar

Filistin İslami Cihad Hareketi sözcüsü Davud Şehab, bu yıl Dünya Kudüs Günü’nün, Kudüs’ün en kötü durumda bulunduğu şartlarda düzenleneceğini belirterek hatta bazı Arap ülkelerinin Kudüs aleyhinde komplo hazırladıklarını söyledi.

Davud Şehab,  dün yaptığı açıklamada, bugün bazı bölge ve dünya ülkelerinin, Kudüs’ün konumunu İslam ümmeti arasında soru altına aldığını ve hatta siyonistler tarafında yer aldıklarını  belirterek bunun  bir çok sıkıntıları da beraberinde getirdiğini söyledi.

Davud Şehab, ramazan ayının son cumasında düzenlenecek Dünya Kudüs Günü’nün, her müminin  vicdanında, fikrinde ve inancında Kudüs’ün özel yerinin olduğunu dünyaya gösterecek şekilde düzenlenmesini ümit ederken, Dünya Kudüs Gününün aynı  zamanda  İslam ümmetinin uluslararası emperyalistlere ve sultacılara karşı verilecek  en güçlü cevap olacağını bildirdi.

Bilindiği gibi rahmetli İmam Humeyni, Arap ve İslam  ülkeleri ve müslümanların Kudüs ve Filistin davasına  dikkatlerini çekmek için Ramazan ayının son cumasını Dünya Küdüs Günü olarak ilan etmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.