Azerbaycan Cumhuriyeti iletişim bakanı: İranlı gençlerin ilmi seviyeleri çok yüksek

  • 30 Temmuz 2018
  • 1.444 kez görüntülendi.
Azerbaycan Cumhuriyeti iletişim bakanı: İranlı gençlerin ilmi seviyeleri çok yüksek

Azerbaycan Cumhuriyeti iletişim ve gelişmiş teknolojiler bakanı Ramin Guluzade, dün Tahran’da İran iletişim ve teknoloji bakanı Muhammed Cevad Azeri Cehrumi ile görüştü.

Guluzade, dün sözkonusu görüşmede yaptığı açıklamada, 4. Uluslarararası İran Elektronik ticaret ve Bilgisayar Fuarı Elecomp’ın kalite açısından son derece yüksek düzeyde olduğunu belirtti ve İranlı gençlerin ilmi seviyelerinin takdire şayan olduğunu söyledi.

Azerbaycan Cumhuriyeti iletişim bakanı, İranlı gençlerin internet üzerinden küçük alış verişler konusundaki maharetlerini överken İran’ın bu alandaki tecrübelerinin bölge ve komşu ülkelere iyi bir hizmet sunulacağını söyledi.

Guluzade, sözkonusu görüşmede, Elecomp fuarının bir kaç yıl öncesinde yabancı şirketlerin çoğunlukta görüldüğünü ama bugün artık fuarda daha çok İranlı teknoloji şirketlerinin yer almasının İran’ın teknoloji alanındaki durumunun hangi seviyelere yükseldiğini gösterdiğini söyledi.

Görüşmede Guluzade, siber saldırıdan çocukları korumak için İran’da gerçekleşen süreçle daha fazla aşina olmak istediklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.