Lübnan, Siyonist rejimin Hizbullah hakkındaki iddialarını kınadı

  • 18 Mart 2021
  • 487 kez görüntülendi.
Lübnan, Siyonist rejimin Hizbullah hakkındaki iddialarını kınadı

Lübnan’ın Birleşmiş Milletler temsilcisi, Siyonist İsrail rejimi yetkililerin Hizbullah aleyhindeki son iddialarını kınayarak, onları iddialarını temelden yoksun ve Lübnan’ın içişlerine açık müdahale olarak nitelendirdi.

El Meyadin kanalına göre, Lübnan’ın BM temsilcisi Selim Bedure, dün siyonist İsrail temsilcisinin Hizbullah’ı terörizmle suçlayan iddialarının ve İslami Direniş füze savunma sisteminin Lübnanlılar için bir tehdit olduğuna dair açıklamasını reddetti.

Lübnanlı yetkili, Hizbullah’ın, Lübnan’da çok sayıda insanı temsil eden ve Lübnan’ın Siyonist işgalcilere karşı direnişinin bir parçası olduğunu bildirerek, siyonist rejim yetkilisinin iddialarına sert tepki gösterdi.

Siyonist yetkililer sürekli olarak Lübnan’ı savaş ve askeri saldırıyla tehdit ediyorlar ve Lübnanlı güçlerden biri olan ve İslami Direniş’in güçlü bir kolu olan Hizbullah, bu tehditlere, Siyonistlerin 33 günlük savaşta olduğu gibi pratik eylemde bulunmaları halinde uğursuz bir sonuç beklediğini açıklayarak terör rejimini uyarıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.