Hain ve Radikal Teröristler Suriye’de Ağır Kayıplar Vermeye Devam Ediyor…

  • 11 Mart 2015
  • 738 kez görüntülendi.
Hain ve Radikal Teröristler Suriye’de Ağır Kayıplar Vermeye Devam Ediyor…

Vatan koruyucuları Suriye ordu birliklerinin, kimi devletler ve tarafların her türlü desteği sağlayıp yönlendirdikleri çokuluslu radikal ve hain terör çetelerine karşı nitelikli operasyonları başarıyla devam ediyor.

Halep ve Kırsalında Teröristlere Karşı Ağır ve Nitelikli Operasyonlar Devam Ediyor

Askeri kaynak; ordu birliklerinin Halep Kentinin kuzeyi Şakaf Bölgesinde çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürüp ağır makineli silahla donatılmış birkaç aracı da imha ettiklerini ifade etti.

Ordu birliklerinin Halep kırsalı Tel Cebin, Tel el Madafa, Handerat, Hreytan ve el Mansura bölgelerinde teröristlerin yuva ve toplanma yerlerini hedef aldıklarını aktaran kaynak; silah ve mühimmatlarını da imha ettiklerini ekledi.

Operasyonlarda ağır silahların monte edildiği birçok araç imha edilip çok sayıda terörist ölü ve yaralı düşürüldü.

Terör çeteleri medya araçlarında ‘Ahrar el Şam İslami Hareketi’nin Alaa Ebu Zayid adlı saha komutanının öldürüldüğünü itiraf etti.

İdlib Kırsalında Teröristlerin Kümelenme Yerleri Hedef Alındı

Ordu birlikleri İdlib kırsalı Hellovz, Zeyzon, Benniş yolunun çevresi ve Bezze Çiftliğinde Nusra Cephesine ait hücre ve toplanma mevkilerini hedef almalarıyla çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürüp silah ve mühimmatlarını imha etti.

Bu arada ordu birlikleri İdlib kırsalı Ayn Şayib, Serca, Muarrat Numan, Taybe, Hac Hammud Çiftliği ve Hüseyniye bölgelerinde aralarında yabancı uyruklu bulunduğu çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürüp bir silah deposu ve birkaç aracı da imha etti.

Lazkiye Kırsalında Aralarında Yabancı Uyruklu Bulunduğu Onlarca Terörist Öldürüldü

Askeri kaynak ordu birliklerinin Lazkiye kırsalının kuzeyi el Zuvik, Marj Şeyli, Cub Kabto, Ketf el Rumman, Selma, Vata el Han ve el Kert köylerinde teröristlerin yuva ve kümelenme yerlerini hedef aldıklarını söyledi.

Operasyonlarda aralarında Ürdünlü Abdullah Zuriki, Mısırlı Ömer Umeyze’ye ilaveten Libyalılar Abdülvahhab Hamedi ve Mervan el Demmam’ın bulunduğu yüksek sayıda terörist ölü ve yaralı düşürülüp bir kısmı ağır makineli silahla donatılmış birkaç araç ve bir havan topu da imha edildi.

Dera Kırsalında Bir Terör Grubunun Tüm Üyeleri Etkisizleştirildi

Öte yandan ordu birliklerinin Dera kırsalı Enhil Beldesinde bir terör grubunun tüm üyelerini etkisizleştirdiklerini söyleyen kaynak; kullandıkları aracı imha ettiklerini belirtti.

Homs Kırsalında Çok Sayıda Terörist Ölü ve Yaralı Düşürüldü

Askeri kaynak ordu birliklerinin Homs kırsalı Resten, Kefar Laha, Tel Deheb, Hule, Um Sahric ve Mesada bölgelerinde teröristlerin toplanma yerleri ve mevkilerini hedef alarak çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerine dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.