Suriye Cumhurbaşkanı Esad, Bayram Münasebetiyle Bir Dizi Tebrik Mesajı Aldı

  • 23 Eylül 2015
  • 1.234 kez görüntülendi.
Suriye Cumhurbaşkanı Esad, Bayram Münasebetiyle Bir Dizi Tebrik Mesajı Aldı

Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar el Esad mübarek kurban bayramı münasebetiyle bugün bir dizi mektup telsim aldı.

Şam Birinci Şeriat Kadısı Mahmut el Meravi mübarek kurban bayramının ilk gününün 24 Eylül Perşembe gününe denk geldiğini bildirirken; el Esad’ın bayramını kutladı. Suriye ve halkının hayrına tüm çalışmalarında el Esad’a başarılar temenni eden Meravi; Arap ve Müslüman aleminin de bayramını kutladı.

Adalet Bakanı Necm Hamad el Ahmet ise el Esad’a bayram mesajında; Adalet Bakanlığı çalışanları, avukat ve yargı çalışanları adına güzel temennilerde bulundu. Suriye ve halkının maruz kaldığı evrensel terör savaşının en kısa zamanda sona ermesi dualarını ifade eden Bakan Ahmet; el Esad’ın yönetimiyle Suriye’nin barış ve istikrara dönmesi temennilerinde bulundu.

Adalet Bakanı vatan uğruna örnek bir özveri ve duyarlılıkla mücadele eden ordu birliklerinin de bayramını kutlarken; doğru yoldan sapanların da bu mübarek bayramın kutsallığıyla akıllarına dönüp vatan kucağına dönmeleri dileğinde bulundu.

Vakıflar Bakanı Muhammed Abdüssettar el Seyit ise kendisi ve bakanlık çalışanları adına el Esad’a gönderdiği kutlama mesajında; Suriye’nin el Esad’ın bilgeli yönetimi ve ordusunun kahramanlıklarıyla yaşadığı terör belasından kurtulacağına mutlak bir şekilde inandığını ifade etti.

Bakan Seyit kurban bayramının vatan sevgisini pekiştirmek için bir münasebet olduğuna işaret ederek, teröre karşı amansız savaşını sürdüren ordu birliklerinin bayramını da kutladı.

Kendisi ve Müftülük çalışanları adına el Esad’a bayram mesajı gönderen Cumhuriyet Baş Müftüsü Ahmet Bedrettin Hassun ise; Suriye’nin beş yıla yakın fedakarlıkları ve muazzam mücadelesiyle tarihin destanlarla kayıtlara alacağı büyük bir zafer kazanacağını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.