ABD siyonist İsrail’e 14 adet F-35 savaş uçağı verecek!

  • 23 Şubat 2015
  • 1.033 kez görüntülendi.
ABD siyonist İsrail’e 14 adet F-35 savaş uçağı verecek!

Terör rejimi İsrail’in en büyük hamisi Amerika’nın  bu rejime yönelik askeri ve MALİ  destekleri  devam ederken, ırkçı İsrail’in, ABD ile imzaladığı anlaşma kapsamında 14 adet F-35 savaş uçağı alımını sonuçlandırdığı bildirildi.

Siyonist İsrail Radyosu’nun haberine göre, ABD’de bulunan ırkçı rejim savaş bakanlığı  yetkilileri ile ABD arasında imzalanan anlaşma kapsamında terör rejimi  İsrail, 2,8 milyar dolara 14 adet F-35 müşterek taarruz jeti (JSF) satın alacak.

Irkçı İsrail, 2010 yılının Eylül ayında ABD’den her biri 110 milyon dolara mal olan 19 adet F-35 satın almıştı. Son anlaşmayla beraber ırkçı İsrail’in satın aldığı F-35 sayısı 33’e yükseldi.

ABD’de bulunan İsrail Savaş Bakanlığı delegasyonu başkanı Aharon Marmarosh ise basına yaptığı açıklamada, ilk iki F-35 jetinin 2016’da siyonist İsrail’e teslim edileceğini belirtirken, geri kalan jetlerin de 2021’e kadar teslim alınacağını kaydetti.

Bilindiği gibi Amerika’nın  terör rejimi İsrail’e yıllık askeri ve MALİ yardımı resmi olarak birkaç milyar dolar olarak açıklanırken, gerçek rakamların ise  resmi rakamlardan çok daha fazla olduğu bildiriliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.