ABD ve İsrail karşıtı gösteriler sürüyor

  • 18 Mayıs 2018
  • 1.360 kez görüntülendi.
ABD ve İsrail karşıtı gösteriler sürüyor

Pakistan’da binlerce öfkeli kişi, ABD ve Siyonist rejimin saldırgan politikalarını protesto ederek, ABD ve İsrail bayraklarını ateşe verdiler.

Dün Karaçi’de toplanan binlerce Pakistanlı, “kahrolsun ABD” ve “kahrolsun İsrail” sloganları atarak, Siyonist rejimin Filistinli Müslümanlar’a soykırım yapması ve ABD’nin Siyonistler’e desteğini kınadılar.

Pakistanlı eylemciler ayrıca BM ve diğer uluslararası örgütlerin Filistin halkına karşı yapılan katliam karşısındaki duyarsızlık ve sessizliğini eleştirdiler.

Hindistan ve Fransa gibi diğer ülkelerde de ABD büyükelçiliğinin Kudüs’e taşınması ve Siyonist rejimin Filistinliler’e karşı cinayetleri protesto edildi.

Yarın Gazze’de büyük dönüş gösterileri çerçevesinde “Şehitlere ve Yaralılara Vefa Cuması” adı ile protesto eylemi düzenlenecek.

Büyük Dönüş Yürüyüşü’nü organize eden ve Filistin’deki direniş gruplarının birlikte oluşturduğu İzleme Komitesi Filistin halkını  yarın “Şehitlere ve Yaralılara Vefa” başlığı altında düzenlenecek etkinliklere büyük kalabalıklarla destek vermeye çağırdı. İzleme Komitesi tarafından yapılan açıklamada Büyük Dönüş Yürüyüşü’nün ve Gazze üzerindeki ablukayı kırma faaliyetlerinin devam ettiğine dikkat çekildi./

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.