Abdullahiyan: Halep’te Teröristler Aleyhinde Zafer Kesindir

  • 09 Aralık 2016
  • 1.015 kez görüntülendi.
Abdullahiyan: Halep’te Teröristler Aleyhinde Zafer Kesindir

İslami Şura Meclisi Uluslar arası İşler özel yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Suriye ordusunun Halep’te teröristler aleyhindeki zaferinin kesin olduğunu söyledi.

Sırbistan Büyükelçiliği Müsteşarı Brankow Markoviç ile Tahran’da görüşen Abdullahiyan, Batı Asya ve tüm dünyada barış ve istikrar temininin İran’ın dış politikası ilkesi olduğunu belirterek,’’Teröristler ve mültecilerin artması bölgenin en önemli gelişmeleridir ve bölge krizlerinin tek çözüm yolu siyasi yollardır’’ dedi.

Halep’teki teröristler aleyhindeki zaferlere değinen Abdullahiyan, ‘’Suriye halkın isteklerine saygı duyulmalı ve Halep’te teröristler aleyhindeki zafer kesindir’’ dedi.

Sırbistan Meclis Başkanının İslami Şura Meclis Başkanına ziyaret mektubunu alan Abdullahiyan, siyasi ilişkilere paralel olarak iki ülke parlamentoları ilişkilerinin de gelişmesi gereğini vurguladı.

Markoviç de ülkesinin İran ile parlamentolar arası ilişkileri geliştirmek istediğini ve İran’a ülkesine verdiği desteklerden dolayı müteşekkir olduklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.