Abdullahiyan: İsyancı Trump’ı güçlü bir şekilde geri püskürtürüz

  • 27 Nisan 2019
  • 1.316 kez görüntülendi.
Abdullahiyan: İsyancı Trump’ı güçlü bir şekilde geri püskürtürüz

İran İslami Şura Meclisi başkanının uluslararası işler danışmanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, isyancı Trump’ın yalnızca güç dilinden anladığını belirterek, ”’onu var olan gücümüzle geri püskürtürüz’ dedi.

Emir Abdullahiyan, twitterdan yaptığı paylaşımda, ”İran’ın ismi, barışın kaynağı, dostluk, izzet, mantık, hikmet ve iktidarla doğmuştur’ dedi.

Emir Abdullahiyan, Amerika’nın yalanlarına işaretle, ‘Amerika, Irak’ı kitle imha silahlarının varlığını bahane ederek işgal ederken gerçekte o saldırıdan önce Irak’ın kitle imha silahlarının imha edildiğini’ bildiğini ama dünyayı o silahların varlığı ve tehdidiyle kandırdığını bildirdi.

İranlı yetkili, bugün başta Yemen dahil Bahreyn ve bölgedeki krizlerin temelinde siyonistlerin hizmetçisi konumunda olan Suudi rejiminin bulunduğunu bildirdi.

Emir Abdullahiyan, Suudi rejiminin 37 vatandaşını idam etmesinin aslında bu rejimin meşruiyetini sorguladığını belirtti.

Suudi rejimi 23 Nisan Salı günü, terörle mücadele bahanesi ve güvenlik  ithamıyla 37 Suudi vatandaşını idam etti. Sözde insan hakları savunucusu batılı devletlerden ve kuruluşlardan bu idamlara karşı her hangi bir ses  çıkmadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.