Abdulmelik El Husi: ABD İslam dünyasındaki fitnelerin köküdür

  • 30 Temmuz 2016
  • 983 kez görüntülendi.
Abdulmelik El Husi: ABD İslam dünyasındaki fitnelerin köküdür

Yemen Ensarullah hareketi lideri Abdulmelik Bedreddin el’Husi, İslam dünyasındaki son buhranların ve fitnelerin tamamının kökünün Amerika ve müttefikleri olduğunun açık bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Ensarullah hareketi lideri, dün cuma namazında yaptığı konuşmada, Amerika’nın İslam ümmeti ve bölgeye karşı düşmanca bir tutum sergilediğini ve İslam dünyasındaki son buhranların ve fitnelerin kökünün de Amerika ve müttefikleri olduğunu dile getirdi.

El’Husi, Amerika’nın İslam dünyası ve bölgedeki sultasını daha da yaymak istediğini zira Amerika’nın asıl hedefinin İslam ümmetinin servetlerinin tamamını ele geçirmek olduğunu söyledi.

Ensarullah hareketi lideri, tarihin Amerika ve İsrail’in, İslam dünyasında buhran çıkarmak için çaba gösterdiklerini ve bu yolda bu rejimlerin büyük suçlarının olduğunu gösterdiğini belirterek, bu doğrultuda Amerika ve ırkçı İsrail rejiminin bölgedeki hedeflerine ulaşmak için bölgede kendilerine bağlı maşa yönetimleri işbaşına getirdiklerini ve onların eliyle hedeflerini gerçekleştirmekte olduklarını söyledi.

Ensarullah hareketi lideri, Amerika’nın İslam dünyasının sorunlarını çözme düşüncesinde olduğunu sananların büyük bir hata içinde olduklarını belirtirken, ‘Zira Amerika, bölgede kendi hedeflerini gerçekleştirme peşindedir ve İslam dünyasındaki sorunların devam etmesi de Amerika ve İsrail’in çıkarınadır’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.