Alevi: İran’da Terör Eylemlerine Başvurmak İsteyen 6 Teröristi Tutukladık

  • 12 Temmuz 2016
  • 766 kez görüntülendi.
Alevi: İran’da Terör Eylemlerine Başvurmak İsteyen 6 Teröristi Tutukladık

İran İstihbarat Bakanı Alevi, Kadir geceleri ve Kudüs Günü’nde eylem yapmak istiyen terörist gruplara bağlı 6 kişinin tespit edilerek yakalandığını duyurdu.

Bugün Tahran’da gazetecilere konuşan İran İstihbarat Bakanı Hüccetül-İslam Seyyid Mahmut Alevi,Ramazan ayı ve öncesinde metro istasyonları, Cuma Namazı ve üniversite gibi kalabalık noktalarda terörist grupların saldırı planı hazırladığını, ancak istihbaratçıların başarılı operasyonu sonucu bütün bu planlar ve teröristler tespit edilerek, terör çetelerine darbe vurulduğunu kaydetti.

Ülke ve halkın en küçük zarara uğramasına izin vermeyeceklerini ifade eden Bakan Alevi, yakalanan çetelerin büyük bölümünün IŞİD bağlantılı olduğunu belirtti.

Alevi terör örgütü Halk’ın Münafıkları’nın Paris’teki son mitingine işaretle, bu terörist grubun pratikte hiçbir gücü olmadığını, çaresiz düşen Suudi Arabistan gibi bir ülkenin İran’a darbe vurmak için her türlü yönteme başvurduğunu, ancak milyarlarca dolar harcamalarına rağmen yine de başarısız olacaklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.