Alevi: IŞİD aldığı yenilgilerden dolayı vahşi saldırılara başvuruyor

  • 27 Kasım 2016
  • 1.028 kez görüntülendi.
Alevi: IŞİD aldığı yenilgilerden dolayı vahşi saldırılara başvuruyor

İran istihbarat bakanı Seyyid Mahmud Alevi, terör örgütü IŞİD’in çözülmekten, ve aldığı hezimet ve yenilgilerden dolayı vahşi saldırılara başvurduğunu söyledi.

İRNA’nın haberine göre, Mahmud Alevi, Irak’ta terör örgütünün düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine hitaben dün yayınladığı taziye mesajında, İslam düşmanlarının bu gibi girişimlerinin ehlibeyt aşıklarının muhabbetine zerre kadar zarar veremeyeceğini bildirdi.

İran istihbarat bakanı, terör örgütü IŞİD’in savaş meydanlarında ehlibeyt takipçileri karşısında aldığı ağır yenilgiler karşısında bu örgütün, ehlibeyt ziyaretçilerini hedef alarak intikam almaya çalıştığını ve bu yenilgilerini sahipleri karşısında telafi etmeye çalıştığını söyledi.

Bilindiği gibi geçen perşembe günü Irak’ın Hille şehrinde terör örgütü IŞİD’in Hüseyni ziyaretçilerini hedef alan saldırısında 100’den fazla ehlibeyt ziyaretçisi şehit olmuş ve yaralanmıştı. Şehitler arasında çok sayıda İranlının olduğu sözkonusu terörist saldırının sorumluluğunu IŞİD üstlendi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.