Aselsan Mühensinin Öldürülme Süsü Belirlendi: “Gaz Zehirlenmesi”

  • 17 Ocak 2015
  • 1.211 kez görüntülendi.
Aselsan Mühensinin Öldürülme Süsü Belirlendi: “Gaz Zehirlenmesi”

       Ankara’daki evinde ölü bulunan ASELSAN mühendisi Erdem Uğur, İzmir’de toprağa verildi. Adli Tıp ön raporunda, “Gaz zehirlenmesinden öldüğü saptanmıştır” denildi.

Erdem Uğur’un Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ)’nden sınıf arkadaşı Recep Elmas, intihara ihtimal vermediği söyledi. Elmas, “Ben açıkçası şoke oldum. Öyle bir şeyin olabileceğine ihtimal vermiyorum. İki gün önce mesajlaşarak espriler yapan bir arkadaş, ‘Baharda görüşürüz.’ diyen birisinin intihar etmesi, hiçbirimizin beklemediği bir olay.” dedi.

DEÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra özel bir firmanın ar-ge bölümünde görev yapan, 14 Şubat 2014 tarihinde de ASELSAN’da işe başlayan 28 yaşındaki Erdem Uğur, bir mutfak tüpü ve ona bağlı hortum yorganın altındayken yatağında ölü bulunmuştu. Ankara Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapılan genç mühendisin cenazesi, ailesine teslim edilmişti. Dün akşam saatlerinde de toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı İzmir’e getirilmişti. Genç mühendisin cenaze namazı, Bornova ilçesindeki Manavkuyu Camisi’nde kılındı. Yakınlarının desteğiyle ayakta durabilen babası Sezai Uğur, taziyeleri kabul etti. Oğlunun tabutunu okşayan, iki çocuk babası Uğur, gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlunu dualarla ebediyete uğurlayan Uğur’un dudaklarından, “Oğlum, benim oğlum.” sözleri duyuldu. Özel bir üniversitede okuyan kız kardeşi Meltem de ağabeyinin tabutu başına giderek son kez sarıldı. Annesi Ferdane Uğur’un ise ölüm haberinin ardından sakinleştiricilerle ayakta durabildiği öğrenildi.

 

ADLİ TIP RAPORU TAMAMLANDI

Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumu, Aselsan mühendisi Erdem Uğur’un ölümüyle ilgili ön raporu tamamladı. Alkol ve uyuşturucu almadığı belirlenen mühendisin vücudunda darp izine rastlanmadığı, “Gaz zehirlenmesinden öldüğü saptanmıştır” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.