Bedran: “İntifadayı Frenlemeye Kimsenin Gücü Yetmez”

  • 04 Mayıs 2016
  • 831 kez görüntülendi.
Bedran: “İntifadayı Frenlemeye Kimsenin Gücü Yetmez”

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Hüsam Bedran, Kudüs İntifadası’nın hedeflerini ve Filistin halkının beklentilerini gerçekleştirinceye kadar devam edeceğini söyledi.

Bedran, bugün (4 Mayıs Çarşamba) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, intifada ateşinin söndüğünü zannedenlerin yanıldığını ifade etti.

İşgal rejiminin siyasi, askeri ve emniyet birimleriyle önümüzdeki günlerin işgalcilere sürpriz saldırılara gebe olduğunu itiraf ettiğini kaydeden Bedran, işgal güçlerinin güvenlik koordinasyonunu yoğunlaştırarak ve Filistinli gençlerin peşine düşerek eylemleri engellemeye çalıştığını söyledi.

Kalendiya Mülteci Kampı sakinlerinden şehit Ahmed Riyad Şehhade’nin gerçekleştirdiği otomobille çarpma eylemini kutlayan Bedran, Şehhade’nin Hamas üyelerinden olduğunu açıkladı.

Filistin halkını şehit Şehhade’nin bugün öğleden sonra Kalendiya Mülteci Kampı’nda yapılacak cenaze törenine katılmaya davet eden Bedran, önceki gün Kudüs kentinde gerçekleştirilen bıçaklama eylemine de övgüde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.