Britanya’da Siyonist rejim ürünlerine ambargo

  • 21 Nisan 2019
  • 1.215 kez görüntülendi.
Britanya’da Siyonist rejim ürünlerine ambargo

Britanya’da bulunan islami kuruluş ve kurumlar mübarek Ramazan ayı eşiğinde Siyonist rejim ürünlerine ambargo uygulanmasını istediler.

İRNA’nın bildirdiğine göre “Filistin ile Dayanışma kampanyası”, “Aksa Dostları”, “Filistinliler Topluluğu” ve “ islami insan hakları komisyonu” yayınladıkları bildiri ile kamu alanlarında Promosyon paketleri dağıtarak aynı zamanda sanal ortamda “etiketi kontrol et#- (CheckTheLabel#) heşteg kampanyası başlatarak Britanya’da ve özellikle Müslümanlar arasında Siyonist rejim ürünlerinin geniş çapta boykot etme çağrısında bulundular.
Sözkonsu kurumlar Müslümanların oruçlarını Siyonist rejim ürünü hurmalarla açmamaları gerektiğini, her şeyden önce satın aldıkları ürün üreticisinin Siyonist rejim malı olmadığından emin olmaları gerektiğini belirttiler.
Britanya İslami İnsani Komisyon Başkanı Mesut Şecere, Müslümanların Ramazan ayı bereketi ile Siyonist rejim ürünlerini daha geniş çapta boykot edebileceklerini belirtti.
Şecere aynı zamanda bazı Filistin ürünleri ve firmalarını da tanıtarak Müslümanlardan mazlum Filistin halkını desteklemek için bu ürünleri satın almalarını istedi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.