Burucerdi: Tek caydırıcı yolumuz füze sistemimizdir

  • 07 Şubat 2017
  • 1.182 kez görüntülendi.
Burucerdi: Tek caydırıcı yolumuz füze sistemimizdir

İran Meclisi Milli Güvenlik Konseyi Başkanı Alaaddin Burucerdi, İran’ın tek caydırıcı yolunun geliştirdiği füze sistemi olduğunu belirtti.

İran Meclisi Milli Güvenlik Konseyi Başkanı Alaaddin Burucerdi, İslam İnkılabı zafer yıldönümünü kutlamak amacıyla gerçekleşen bir toplantıda, “Ürettiğimiz füzeler yüksek bir dikkate sahiptir ve bu da özgüvenimizi artırıyor” açıklamalarında bulundu.

Burucerdi, Irak’ın İran’a karşı zorla ortaya çıkardığı savaşın büyük bir zülüm olduğuna değinerek, İranlıların İslami İnkılap ilkeleri ve kendilerine güvendiklerinden dolayı büyük güçleri hezimete uğrattıklarının altını çizdi.

Milli Güvenlik Konseyi Başkanı, İran milletinin zekasını takdir ederek, şöyle dedi: Bugünlerde ABD Başkanı Trump’ın boş konuşmalarıyla ülkesini karıştırmasına şahit oluyoruz ancak bu ülkenin en üst seviyeli bilim alanlarında bile İranlı bilim adamlarını görebiliriz.

Burucerdi son olarak, “Biz artık silah üretiminde güçlüyüz ve silahlarımız kaliteli olmalarına rağmen ucuz maliyete mal olmuştur. Bizim tek caydırıcı yolumuz sahip olduğumuz füze sistemimizdir ve bu bizim doğal hakkımızdır.” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.