Burucerdi: Tekfirci teröristlerin yok olma süreci başlamıştır

  • 02 Ağustos 2016
  • 754 kez görüntülendi.
Burucerdi: Tekfirci teröristlerin yok olma süreci başlamıştır

İslami Şura Meclisi Dış Politika ve Savunma Komisyonu Başkanı Alaeddin Brucerdi, Tekfirci terörist gurupların yok olma sürecinin başladığını ve bu guruplarla mücadelenin tüm teröristlerin temizlenmesine kadar devam edeceğini ve direniş ekseninin bu konuda ciddi olduğunu söyledi.

Beyrut’a bir ziyaret gerçekleştiren Brucerdi, Lübnan Parlamentosu Hizbullah Fraksiyonu üyeleriyle yaptığı görüşmede, ‘’ABD, bölgesel ve Avrupalı müttefiklerinin tüm çabalarına rağmen Suriye devleti ve milletinin 5 yıllık direnişi ve Irak halkının dayanması sonuç vermiştir ve bugün tekfirci terörist gurupların yok oma süreci başlamıştır’’ dedi.

Brücerdi dün Beyrut’a girişte yaptığı açıklamada, Suriye devleti ve milletinin geçen 5 yılda iradeler savaşından zaferle çıktıklarını ve teröristlere yatırım yapan ülkelerinin topunun yenildiğini ifade etti.

Lünbnan sorunlarının çözüme yönünde daha büyük adımlar atılması temennisinde bulunan Brucerdi, ‘’Bölge gelişmeleri özellikle Suriye ve Irak’taki gelişmeler terörizmle kendi imkanları ile savaşan ülkelerin başarısını göstermektedir’’ dedi.

Brucerdi’ye iki günlük Lübnan ziyaretinde İslami Şura Meclisinden bir gurup milletvekili iştirak etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.