Cebeli: Emperyalizmin medyasına karşı güçlü bir şekilde mücadele edilmelidir

  • 15 Kasım 2019
  • 745 kez görüntülendi.
Cebeli: Emperyalizmin medyasına karşı güçlü bir şekilde mücadele edilmelidir

İran İslam Cumhuriyeti Radyo Televizyon Kurumu dış yayınlar muavini Peyman Cebeli, emperyalistlere bağlı medyaya karşı çok güçlü bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini bildirdi.

Cebeli, dün  Medyanın Önde Gelenleri Birliği oturumunda yaptığı açıklamada, ‘İslam düşmanları ve beşeriyet karşıtları bu inkılabı yenilgiye uğratmaya yönelik çalıştıkları sürece biz de  onlara karşı bütün gücümüzle karşı koymalıyız” dedi.

Cebeli, İran İslam inkılabı ve İslam cumhuriyeti medyasının müslümanların vahdet konusunu yalnızca bir slogan olarak görmemeleri gerektiğini belirterek, ”İslam inkılabı medya kuruluşlarında vahdetin korunmasının bir öncelik olduğunu söyledi.

Peyman Cebeli, vahdet haftasına da temasla, ”İslam inkılabının her alanda Amerika’nın oyunlarını bozduğunu ve bunun özellikle de  kültürel, siyasi ve iktisadi gibi muhtelif alanları içerdiğini ama Amerika’nın her halükarda bütün komplolarının İran tarafından bozulacağının bilinmesini istedi.

İRİB dış yayınlar muavini, İran İslam inkılabının, zulme karşı ve islam’ın ilerlemede öncü olduğunu kendini gösterdiğini belirterek, ”İslam inkılabı bütün mücadeleci  müslümanlar için bir olguya dönüşmüştür’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.