Cebeli: Siyonist rejim direnişe karşı ayakta kalamaz

  • 10 Ağustos 2022
  • 90 kez görüntülendi.
Cebeli: Siyonist rejim direnişe karşı ayakta kalamaz

İran Devlet Radyo Televizyon Kurumu genel müdürü Peyman Cebeli, “İsrailli işgalciler, bölgedeki direnişin hazırlığı karşısında asla ayakta kalamayacak” dedi.

El’Alem kanalına göre, Cebeli, Muhabirler Günü’nü tebrik etmek için Dış Yayınlar Servisi yardımcısı  Ahmed Novruzi ile birlikte el-Alem kanalını ziyaret etti ve kanalın Gazze aleyhindeki savaş ve ayrıca bölgedeki gelişmeleri doğru değerlendirmeleri ve yayınlarından dolayı takdir etti.

Peyman Cebeli, Siyonist rejim İsrail’in son zamanlarda Gazze Şeridi’ne yönelik saldırısına da temasla, ”Demir Kubbe olarak bilinen savunma sisteminin onca yeteneğine rağmen, bu sistem Filistin direnişinin, özellikle İslami Cihad hareketinin hızlı ve kararlı tepkisi ve roket ve füzeleri karşısında ayakta kalamadı; Direniş Tel Aviv’i, şartlarını kabul etmeye ve ateşi kesmeye zorladı.” dedi.

İran Radyo Televizyon Kurumu genel müdürü, Yemen’den Irak’a, Lübnan’dan Filistin’e kadar tüm bölgelerdeki direnişin gaspçı Siyonist rejime karşı durmaya hazır olduğunu söyledi.

Cebeli, ırkçı rejim İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Filistin direnişinin sınırlı yeteneklerine rağmen, direnişe karşı hiçbir zaman ayakta kalamayacağını vurguladı.

Siyonist rejimin son zamanlarda Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırıda yaralananlara acil şifalar dileyen Cebelli, şehitleri rahmetle yad eyledi.

Peyman Cebeli, Muhabirler Günü vesilesiyle başta bu yolda şehit olanları rahmetle anarken bütün muhabirleri tebrik etti ve esenlikler diledi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.