Cemal Amr: İşgal Rejimi Arapların Desteğiyle Mescid-i Aksa’ya El Koyabilir

  • 26 Temmuz 2017
  • 1.057 kez görüntülendi.
Cemal Amr: İşgal Rejimi Arapların Desteğiyle Mescid-i Aksa’ya El Koyabilir

Kudüs ve Mescid-i Aksa uzmanı Cemal Amr, işgal rejiminin elektronik kapılar ve kameraların yerine bir takım  kütleler yerleştirmesinin tehlikesine dikkat çekerek, bunun bazı Arap ülkelerinin desteğiyle Mescid-i Aksa’ya el koyma girişiminin ön adımı olduğunu söyledi.
Amr, Filistin Enformasyon Merkezi’ne verdiği röportajda, önümüzdeki saatlerin Mescid-i Aksa’nın geleceği için belirleyici olacağını ifade etti.
Filistinlilerin Mescid-i Aksa’ya girip girmeme konusunda aralarında anlaşmazlığa düşmelerinin tehlikesine dikkat çeken Amr, Mescid-i Aksa’ya girip girmeme konusunda kararı sadece Mescid-i Aksa kapılarında nöbet bekleyenlerin verebileceğini belirtti.
Kudüslülerin Mescid-i Aksa konusundaki kaygılarının asıl kaynağının elektronik kapılar, kameralar veya zararları bilinen kütleler olmadığını söyleyen Amr, asıl korkulanın işgal rejiminin yeni bir aşamaya geçip silah gücüyle ve bazı Arap ülkelerinin desteğiyle Mescid-i Aksa’ya el koyması olduğunu bildirdi.
Filistinli uzman, önümüzdeki dönemin büyük bir bilinç ve işgal rejiminin Mescid-i Aksa’da yapmak istedikleri hakkında bilgi sahibi olmayı gerektirdiğini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.