Ebu Zarife: Direniş Güçleri Ortak Tutum Belirlemek İçin Görüşüyor

  • 01 Aralık 2017
  • 952 kez görüntülendi.
Ebu Zarife: Direniş Güçleri Ortak Tutum Belirlemek İçin Görüşüyor

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC), işgalcinin Filistin uzlaşısı çerçevesinde atılan her türlü çabayı başarısız kılmak için her yolu denemekten geri durmadığını belirterek, işgalcinin Filistin halkına karşı işlediği cinayetler karşısında susmanın artık mümkün olmadığını ifade etti.

FHKC Siyasi Birimi üyesi Talal Ebu Zarife, dün (30 Kasım Perşembe) akşam Filistin tv’ye verdiği özel röportajda “Filistinlilerin yapılan saldırılara karşılık vermeleri uluslararası kararlarla güvence altına alınmış bir haktır. Tekrarlanan bu cinayetler karşısında susmak mümkün değildir. Uluslararası camianın işgalciyi gemlemesi gerekir” dedi.

Ebu Zarife verdiği röportajda ayrıca “işgalci bu şekilde saldırılarına devam ederse var olan ateşkes bitmiş olacak. Bu da ortamın gerilmesi demektir. İşgalcinin direnişe ait noktalara bu şekilde saldırmasının sonuçlarından suskun olmayı tercih eden uluslararası camia sorumlu olacaktır” ifadesini kullandı.

Saldırılar karşısında ortak bir tavır göstermek için direniş güçlerinin sahada görüşmelerini sürdürdüğünü hatırlatan Ebu Zarife, direniş güçlerinin uygun zamanda işgalcinin saldırılarına misilleme hakkını kullanmasına olanak verecek kararı alacağını ve bu hususta gereken adımı atacağını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.