El-Kassam Tugayları: Savaşa Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor

  • 20 Nisan 2017
  • 1.223 kez görüntülendi.
El-Kassam Tugayları: Savaşa Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, savaşa hazırlık çalışmalarının devam ettiğini ve Siyonist düşmanı korkuttuğunu, söz konusu çalışmaların işgal sona erene ve esirler özgürlüğe kavuşana kadar devam edeceğini bildirdi.

Gazze kentinin doğusundaki Et-Tuffah Mahallesi’nde tünel çalışmaları sırasında şehit olan El-Kassam Tugayları mücahidi Enes Ebu Şaviş anısına düzenlenen etkinlikte İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın mesajı okundu.

Tünellerin işgalcilerin yaşadıkları bölgelere doğru uzanmakta olduğunu belirten El-Kassam Tugayları, “Tünellerimiz rüyalarınızda dahi peşinizi bırakmayacak. Yaşadığınız bölgelere kadar uzanacak. Sessizce kaçıp gidin. Çünkü El-Kassam Tugayları size doğru geliyor” dedi.

El-Kassam Tugayları’nın mesajını okuyan mücahit, şehit Enes Ebu Şaviş’e övgüde bulunarak, şehidin bu yolda ancak Kur’an hafızı yiğit mücahitlerin yürüdüğünü yakinen bildiğini söyledi.

“Şehidimiz Enes’in ruhu şehit komutan Abdulaziz Er-Rantisi’nin ruhuyla ve tünel şehitlerinin ruhlarıyla buluştu” diyen El-Kassam Tugayları mücahidi, Filistin toprakları işgalden kurtulana ve Mescid-i Aksa’nın avlusunda dolaşana kadar mücahitlerin durup dinlenmeyeceklerini ifade etti.

Hamas Hareketi Siyasi Birimi üyelerinden Mahmud Ez-Zehhar da yaptığı konuşmada, Netanyahu’nun tünellere çözüm bulamadıklarını itiraf ettiğini, Filistin’in özgürlüğe kavuşmasının yakın olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.