Esad: Kaçırılan Suriye vatandaşları en büyük derdimiz

  • 02 Haziran 2017
  • 1.316 kez görüntülendi.
Esad: Kaçırılan Suriye vatandaşları en büyük derdimiz

Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esad, kaçırılan ve kaybolan Suriye vatandaşlarıyla ilgili konunun Suriye hükümetinin en asli kaygılarından ve dertlerinden olduğunu söyledi.

Suriye resmi haber ajansı SANA’nın bildirdiğine göre, Esad, terörist grupların elinden serbest kalan 34 kişiyle  yaptığı açıklamada, Suriye toplumunun, kaybolan ve kaçırılan Suriyeliler konusunda  çok ciddi bir sosyal sorun yaşadığını belirterek, bu konunun hükümetin en önemli kaygılarından olduğunu söyledi.

Beşar Esad, teröristlerden kurtulanları tebrik ederken, teröristlerle savaşın henüz bitmediğini ve binlerce Suriyelinin hala çok zor şartlar altında yaşadığını belirterek, ülkeye şenliğin ancak bütün Suriyelilerin ülkelerine döndüklerinde olacağını söyledi.

Suriye cumhurbaşkanı, teröristlerin ve onların hamilerinin, Suriye’de onca katliam ve saldırılara rağmen,  Suriye halkının  milli birlik ve beraberlik ruhunu etkileyemediğini ve aynı zamanda Suriye direnişini değiştirmediğini söyledi.

Sözkonusu görüşmede, serbest kalanlar da, Suriye devletinin en kısa zamanda bütün Suriyelileri özgürlüğüne kavuşturacağına inandıklarını belirterek bir an önce ülkeye huzur ve güvenliğin döneceği konusunda ümitli olduklarını söylediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.