Fedevi: İstikbar tüm gücüyla İran karşısında durmakta

  • 27 Haziran 2016
  • 817 kez görüntülendi.
Fedevi: İstikbar tüm gücüyla İran karşısında durmakta

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızlarının Deniz Gücü Komutanı General Ali Fedevi, İstikbarın 37 yıldan beri tüm gücüyle İran karşısında durduğunu söyledi.

Kaşan şehrinde açıklamada bulunan General Fedevi, ‘’Amerika Devrimin şimdiki durumunun ilk yıllardakiyle kıyas götürmediğini biliyor zira devrim ilk yıllarında çok daha güçlüdir ve dünyada hiçbir güçten çekinmemekte’’ dedi.

Fedevi, ‘’Düşmanlar terör, patlatmalar, savaş ve ekonomik sorunlarla devrimi yok edebilecekleri düşünüyorlardı fakat bugün ABD savunma bakanı İran’ın gücünü gölgelemeye yetmediklerini söylüyor’’ dedi.

İslam Düzenini özünde hakkın batıl aleyhinde duruşu olduğunu ifade eden Fedevi, ABD’nin istikbar cephesinde ve İran’ın tam tersi İstikbar aleyhtarı cephede olduğunu ve bundan dolayı aralarında bir anlaşmanın ilkesel olarak mümkün olmayacağını söyledi.

ABD’nin 1985 yılında direkt olarak İran aleyhine savaşa girdiğini ve Fars Körfezinde İran aleyhine savaş başlattığını ifade eden Fedevi, bu savaşın devam ettiğini fakat ABD’nin İran’ın istikbar karşısında boyun eğmeyeceğini bildiğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.