Filistinli Aile, Kassam Komutanlarını Şehit Eden Ve Kendi Aşiretlerine Mensup İsrail Ajanını İdam Etti

  • 19 Ocak 2018
  • 870 kez görüntülendi.
Filistinli Aile, Kassam Komutanlarını Şehit Eden Ve Kendi Aşiretlerine Mensup İsrail Ajanını İdam Etti

Gazze’nin Rafah bölgesinde yaşayan Burhum ailesinin, Siyonist işgal rejimi adına casusluk yapan ve üç direniş komutanının şehit olmasında rolü olan bir aile üyesini idam ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burhum ailesi, direniş güçlerinden soruşturma konusunda sürekli bilgi aldıklarını belirterek  “aile olarak direniş güçlerinden teslim aldığımız Ahmed Said Buhrum adlı İsrail casusuna kısas uygulanarak infazı gerçekleşti” ifadesini kullandı.

Burhum ailesi yaptığı açıklamada, soruşturma sürecini takip ettiklerini ve söz konusu kişinin itiraflarını dinlediklerini, işgal rejimi adına yaptığı casuslukta kullandığı araç ve malzemeyi gördüklerini, Muhammed Ebu Şemmale, Raid El-Attar ve Muhammed Burhum’a yapılan suikasta karıştığını kesin olarak anladıklarını belirtti.

Burhum ailesi, casusun yaptığı cinayet ve günahlardan beri olduklarını ve onun yaptığı kirli işin ailenin tarihini yansıtmadığını kaydetti.

Şehitlerin intikamı ve şehit ailelerinin hukuku için ailesinin eliyle kısas uygulanmasını tebrik eden aile, işgale karşı direnişte ve düşman adına casusluk yapanları cezalandırıp vatanı bunlardan temizleme noktasında direniş güçlerinin yaptığı çabaların arkasında olduklarını ifade etti.

Diğer taraftan konuyla ilgili açıklama yapan Hamas hareketi, şehit ve mücahitleriyle tanınan Burhum ailesinin bir suçlu hakkında uyguladığı kısasın bu ailenin asaletini, direniş projesine olan güçlü bağını yansıttığını belirterek, bununla din ve vatana destek konusunda eşsiz bir tablo çizdiğini belirtti.

Siyonist işgal güçleri 2014 yazında başlattığı savaşta 21 Ağustos günü Kassam Tugayları komutanlarından Muhammed Ebu Şemmale, Raid El-Attar ve Muhammed Burhum’un kaldığı binayı füzelerle vurmuş, saldırı neticesinde üç komutan şehit olmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.