Filistinli Bir Esir İsrail Polisini Bıçakladı

  • 01 Şubat 2017
  • 1.157 kez görüntülendi.
Filistinli Bir Esir İsrail Polisini Bıçakladı

İşgal rejimine ait Nefha Sahra Cezaevi’nde Filistinli bir esir bugün (1 Şubat Çarşamba) bir işgal polisini bıçaklayarak yaraladı.
Esirler Enformasyon Ofisi, İslami Direniş Hareketi (Hamas) üyesi esirin cezaevi idaresinin esirlere baskısına ve kısıtlamalarına misilleme olarak bir işgal polisini bıçakladığını bildirdi.
Filistinli Esir Kulübü, cezaevi idaresinin uygulamaları nedeniyle Nefha Sahra Cezaevi’nde gerginlik yaşandığını açıkladı.
İşgal güçlerinin koğuşlara sürekli baskın düzenlediğini ve arama yaptığını kaydeden Esir Kulübü, bunun üzerine esirlerden birinin bir işgal polisini kesici aletle yaraladığını söyledi.
Esirlerin Sesi Radyosu’nun güvenilir kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya Mülteci Kampı sakinlerinden esir Halid Es-Seylavi’nin gerçekleştirdiği bıçaklama eyleminin ardından cezaevi idaresi intikam amaçlı cezai uygulamalar ilan etti.
Kaynaklar, Nefha Sahra Cezaevi’nde gerginliğin devam ettiğini ve cezaevi idaresinin dışarıdan ek kuvvet talep ettiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.