Filistinli Esir Yakınlarından Siyonist Esir Asker Shaul’un Ailesine Mesaj

  • 29 Aralık 2017
  • 1.030 kez görüntülendi.
Filistinli Esir Yakınlarından Siyonist Esir Asker Shaul’un Ailesine Mesaj

Hamas’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın elinde esir bulunan Siyonist Asker Oron Shaul’un ailesinin oğulları için düzenlediği doğum günü etkinliğine karşı Filistin zindanlarında bulunan esirlerin aileleri de Oron’un esir alındığı noktada eylem yapıp, işgal yönetiminden yeni bir esir takası için direnişin şartlarını kabul etmesini istediler.

Filistin TV muhabiri verdiği bilgide, Siyonist asker Oron’un esir alındığı Gazze’nin doğusundaki Zemmu bölgesinde bir araya gelen onlarca esir yakını, posterlerini taşıdıkları esir yakınlarının serbest bırakılmasını istediler.

Esir yakınları, Gazze’yi 1948’de işgal edilmiş Filistin topraklarından ayıran tel örgülere yakın yerlere asılan devasa afişlerde, Filistinli esirlerin serbest bırakılmasını ve işgalcinin yeni bir esir takası için direnişin şartlarını kabul etmesini istediler.

Siyonist asker Oron Shaul’un ailesinin Siyonist askerin esir alındığı noktanın Gazze sınırları dışında kalan tarafında düzenlediği doğum günü etkinliğine karşı Vaid Derneğinin çağrısı üzerine Filistinli aileler de Oron’un esir alındığı noktada gösteri yaptılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.