Filistinli gruplar, direnişe vurgu yaptı

  • 16 Mayıs 2017
  • 999 kez görüntülendi.
Filistinli gruplar, direnişe vurgu yaptı

Filistin Direniş Komiteleri Sözcüsü, işgalin son bulması ve Filistinlilerin kendi topraklarına geri dönüşünün ancak direniş ile mümkün olduğunu kaydetti.

Filistin Direniş Komiteleri Sözcüsü Ebu Mücahid, el-Meyadin TV kanalının yaptığı açıklamada, Filistinlilerin sonunda kendi topraklarına geri döneceğine işaretle, Filistinlilerin kendi evlerine geri dönmelerinin stratejik bir seçenek olan direniş ile ancak mümkün olduğunu ifade etti.

İslami Cihat Hareketi’nin üst düzey üyelerinden “İsmail Rıdvan” de el-Meyadin’e yaptığı açıklamada, bütün Filistinli direniş gruplarının Nekbe gününde Filistin topraklarının tamamının işgalcilerden kurtarılması için direnişe devam edeceklerine vurgu yaptıklarını belirtti.

İslami Cihat Hareketi üyesi, işgalcilerin Filistin’i gasp etme girişimlerinin bu toprakların halkının kendi vatanlarına geri dönme hakkını yok etmeyeceğini bilmeleri gerektiğini ifade etti.

Filistin topraklarının işgal rejimi tarafından işgal edildiği 14 Mayıs Nekbe günü olarak Filistinliler tarafından anıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.