Filistinliler’den açılık grevine giden esirlere destek gösterisi

  • 23 Nisan 2017
  • 1.041 kez görüntülendi.
Filistinliler’den açılık grevine giden esirlere destek gösterisi

Batı Yaka’da Siyonist rejimin Filistinli esirlere yönelik kötü muamelesine karşı Filistinliler’in protesto eylemleri devam ediyor.

Filistinliler bugün de Ramallah’ta toplanarak, Siyonist rejimin hapishanelerindeki esirlere desteklerine vurgu yaptılar.

Ramallah’ın merkezinde başlayan eyleme katılanlar, Siyonist rejimin Filistinli esirlere yönelik baskıcı politikasını protesto ettiler.

Filistin’de 17 Nisan Esir Günü’nden itibaren Filistinli esirle, Siyonist rejimin ırkçı tutumunu protesto etmek için “özgürlük ve şeref” sloganıyla açlık grevine gittiler.

Öte yandan, Tel Aviv kentinde bugün öğle saatlerinde Filistinli bir gencin gerçekleştirdiği bıçaklama eyleminde dört işgalcinin yaralandığı ifade edildi .İşgal rejimi televizyonu 7’nci kanalı konuyla ilgili yayınladığı haberde, bugün öğle saatlerinde Tel Aviv kentinde bir Filistinlinin dört işgalciyi bıçakladığını duyurdu.  İşgal rejimi televizyonunun haberinde ayrıca Tel Aviv’in Yarkon Park bölgesinde gerçekleştirilen eylemin ardından 18 yaşındaki Filistinli eylemci gencin gözaltına alındığı belirtildi. Haberde, Filistinli gencin sorguya çekilmek üzere güvenlik merkezine götürüldüğü ve yaralıların da hastaneye kaldırıldıkları açıklandı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.