Gazi Asker: Direniş, düşmanla mücadelenin tek yoludur

  • 31 AÄŸustos 2017
  • 1.149 kez görüntülendi.
Gazi Asker: Direniş, düşmanla mücadelenin tek yoludur

İranlı Hacılar Başkanı Mekke-i Mükerreme’de Lübnanlı heyet ile yaptığı görüşmede, düşmana karşı tek mücadele yolunun direniş olduğunu belirtti.

İranlı Hacılar Başkanı Hüccetül-İslam Ali Gazi Asker dün Mekke’de Lübnan Emel Hareketi Kabalan Kabalan ve Lübnan alimleri Yüksek Meclisi Hac Temsilcisi Hasan Şerife ile yaptığı görüşmede, Hizbullah direnişçilerinin Kalemun cephesindeki son zaferlerini kutlayarak, direniş cephesinin Suriye ve Lübnan’daki rolünü çok büyük olarak niteledi.

Gazi Asker Hizbullah güçlerinin bütün Müslümanlar’ın onur ve izzet kaynağı olduğunu ifade ederek, İran İslam Cumhuriyeti’nin danışmanlık hizmetleri ve Suriye’de direniş güçlerinin varlığının Suriye’de durumu değiştirdiğini ve düşmanların komplosunu boşa çıkardığını vurguladı.

Görüşmede Lübnanlı heyet de, İran ve Lübnan’ın tarihi, coğrafi ve mezhebi bağlarına işaretle, kardeşlik ve dostane ilişkilerin İran ile Lübnan’ı İslam ümmetini hedef alan işgal rejimi ve küresel emperyalizmle mücadele meydanında aynı safta tuttuğunu kaydetti.

Aynı heyet İran İslam Cumhuriyeti’nin direnişin tekfirci teröristler karşısındaki son zaferlerindeki rolünü önemli olarak niteledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.