General Caferi: ABD Suriye’de direniş karşısında yenildi

  • 05 Kasım 2018
  • 1.506 kez görüntülendi.
General Caferi: ABD Suriye’de direniş karşısında yenildi

İslam inkılabı muhafızlar ordusu Başkomutanı General Muhammed Ali Caferi, Amerika Suriye’de direniş cephesi karşısında hezimete uğradığını belirtti.

Pazar günü Tahran’da bu açıklamayı yapan İslam inkılabı muhafızlar ordusu Başkomutanı General Caferi, Amerikalılar Suriye’de İslamî direniş karşısında yenik düştüklerini, bunu Amerikalı yetkililerin dilinden duymanın da mümkün olduğunu belirtti.

Amerika yönetiminin Irak’ta da siyasi hezimete uğradığını kaydeden General Caferi şöyle devam etti: Eğer direniş cephesi ve İslam inkılabının dersleri bölge milletleri arasında olmasaydı, şimdi Irak’ta Şia ve Sünni halkın ve mücahitlerin başına neler gelmiş olacağı belli olmazdı.

İslam inkılabı muhafızlar ordusu Başkomutanı General Caferi, Amerika’nın Yemen’de de siyasi ve askeri hezimeti kesin olduğunu belirterek şöyle devam etti: Amerika Yemen’de daha fazla rezil olmayı engellemek için S. Arabistan’ı öne attı, fakat herkes Yemen savaşının ana ekseninin Amerika olduğunu çok iyi biliyor, nitekim son günlerde kendini ve hain Suud hanedanını kurtarmaya çalışıyor.

Amerika’nın İran İslam Cumhuriyeti karşısında sürekli hezimete uğramasına da işaret eden General Caferi, Amerika yönetiminin İran’a karşı iktisadi baskıları ve yaptırımları da yüce Allah’ın yardımı ve milletin bilinçli direnişi ile hezimete uğrayacağını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.