General Heyderi: İran ordusu, her türlü tehdide karşı hazırdır

  • 13 Aralık 2016
  • 997 kez görüntülendi.
General Heyderi: İran ordusu, her türlü tehdide karşı hazırdır

İran İslam Cumhuriyeti Kara Kuvvetleri Komutanı, İran Silahlı Kuvvetleri’nin düşmanın her türlü tehdit ve olası girişimine karşı koymak için hazır olduğunu belirtti.

İran Kara Kuvvetleri Komutanı General Kiyumers Heyderi, Muhammed Resulallah -saa- 4 adlı büyük askeri tatbikatın son gününde tatbikata katılan komutanlar ve unsurlara hitaben yaptığı konuşmada, bu tatbikatın ilk mesajının İslam İnkılabı dostları ve Müslüman milletlere olduğunu, mesajın, gerçekleşen Muhammed Resusallah -saa- 4 tatbikatının İslam’ın gücünün bir parçası olarak düşmanların tehdidine ağır karşılık verebileceği olduğunu ifade etti.

General Heyderi, bu tatbikatın ikinci mesajının da İran halkının düşmanları için olduğunu ve o da düşmanlara İslam İnkılabı evlatları ve İran Silahlı Kuvvetleri’nin onlarla mücadeleye hazır olduğunu göstermek olduğunu kaydetti.

Muhammed Resulallah -saa- 4 tatbikatı Pazar günü İran’ın güney doğu bölgesinde başladı ve bugün önceden belirlenen bütün hedeflerinin gerçekleşmesi ardından son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.