General Kaani’den Siyonistlere Uyarı: Bir An Önce Evlerinizi Satın

  • 21 Aralık 2022
  • 72 kez görüntülendi.
General Kaani’den Siyonistlere Uyarı: Bir An Önce Evlerinizi Satın

 İran İslam Cumhuriyeti Kudüs Gücü Komutanı Siyonistlere şu uyarıda bulundu: ‘Filistinliler sizi çıkarmadan, bir an önce evlerinizi satın. Batı Şeria’da günlük 50 operasyon gerçekleştiriliyor.’

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General İsmail Kaani, İran’ın Yemen eski Büyükelçisi Hasan İrlu’nun şehadetinin birinci yıldönümü vesilesiyle dün akşam yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Bugün, değerli ömrünün tamamını İslam inkılabı yolunda farklı sahnelerde mücadelelerle geçiren bir şehidin yıl dönümüdür.

Şehit İrlu, gençlik yıllarından itibaren iki şehit kardeşiyle birlikte Allah yolundaki cihat mücadelesini kutsal savunma sahnelerinden başlatmıştır ve bu kahraman adam, adım adım devrimin gerekli tüm sahnelerinde ve son otuz yılda çeşitli direniş sahnelerinde ve gerekli olan her yerde yer almıştır.

Şehit İrlu, kutsal savunma döneminde ve farklı sahnelerde direniş sahasının güçlerini yetiştirmek ve farklı alanlarda varlığını sürdürmek için ortaya çıkan bir direniş sahası adamıydı.

Siyasi arenadaki bu son aşamada, bu şehidin varlığındaki mertlik, onun öne çıkan özelliklerindendi. Bu nedenle onun için en iyi unvan “Direniş Adamı’dır”.

Peygamberimizin üzerinde durduğu en önemli emirlerden biri direniştir. Allah’ın Peygamberimize verdiği en önemli emir direniştir. Peygamber’e tabi olan herkes direniş ehli olmalıdır.’

7 trilyon dolar harcadılar ama başaramadılar

General Kaani sözlerine şöyle devam etti: ‘Bugün, inkılabın imamlarının rehberliği sayesinde, direniş kelimesi çok anlamlıdır. Kim direniş sahnesinde durursa, o alandan galip çıkacaktır. Düşmanlar, direnişin büyüklüğünü anladılar. Çünkü düşmanlar son 20 yılda İsrail ve Arabistan gibi çöplerini bölge halkının hayatının üzerine attılar ve bu doğrultuda 7 milyar dolar harcadılar ama sonunda başarısız oldular.

Direniş cephesi güçleri bu yıllarda boş ellerle Amerika’nın ağzına vurmuş, düşmanların planlarını başarısızlıkla karşı karşıya bırakmıştır. Direniş cephesinin tamamında Peygamber’in manevi evlatları boş ellerle tüm güçler karşısında durmuş, ama başları dik bir şekilde çıkmıştır. Bunlar, direnişin nurlu yolunda hür yaşamanın yolunu bulan, İnkılap İmamlarının mektebinin kazanan insanlarıdır.

Eğer küresel istikbar karşısında başı dik olmak istiyorsak direniş ehli olmalıyız. Allah’a şükürler olsun İran İslam Cumhuriyeti çeşitli direniş alanlarında büyük bir tablo haline geldi.’

 Asıl düşman Amerika’dır

Suudi Arabistan Amerika’nın çöpüdür ve düşman olarak görülmeye bile değmez. Tüm düşmanlara darbe vurulacaktır. Düşmanlar şunu bilsinler ki İran bir direniş ülkesi ve her onurlu insan için bir güç üretim merkezidir. Son yirmi yılda direniş güçleri her alana girdi ve Amerika’yı ve İsrail’i öyle bir vurdu ki bu rejimler hala geri çekiliyor. Düşmanlar rezalet ve talihsizlikten başka bir şey elde edemedi. Düşmanlar bizimle sahada savaşacak adamlar değiller. Fıtratlarında olan alçaklık nedeniyle, kendilerini medyada kazananlar olarak göstermek için alçakça ve aşağılık taktikler uyguluyorlar.

Amerika’nın bu birkaç gün boyunca cahil gençlerin yüzüne pençesini atıp onları sokağa çıkarmasının nedeni, bizimle sahada karşı karşıya gelecek gücü olmaması ve yenilmesidir.

Amerikalılar Irak’a gelmek istedikleri gün bazı konuları bir kâğıda yazıp Iraklı yetkililere veren bir temsilcileri vardı ama Irak halkı İran halkının da yardımıyla onlara sert bir darbe indirdi ve onlar hala geri çekiliyorlar. Amerikan başkanı kendi acizliği nedeniyle Şehit Süleymani’ye suikast düzenledi. Son Irak seçimleri sırasında ABD başkan yardımcısı boyundan büyük laflar etti. Ancak direnişin evlatları Amerikan büyükelçisini uyardı ve o da özür dilemek zorunda kaldı.’

Batı Şeria’da günlük 50 operasyon düzenleniyor

General Kaani, Siyonist rejimin durumu hakkında şunları söyledi: ‘Sadece Batı Şeria’da İsrail’e karşı her gün yaklaşık 50 operasyon gerçekleştiriliyor. Siyonist rejim çaresiz kaldı ve rejimin baskısıyla direnişin yolundan döneceğini düşünüyor.

Amerika ve İsrail bize ne kadar baskı yaparsa, bunun iki katı baskıya maruz kalacaklardır. Onlar, insanların olup bitenden haberdar olmaması için tüm medya güçlerini seferber ediyorlar. Onlara, Şehit Süleymani’yi şehit ettikleri gün evlerini satıp Filistin’i terk etmelerini söyledik. Bugün işgal altındaki topraklarda eski Yahudi şahsiyetlerin İsrail’i terk etmek için örgütler kurduklarını görüyoruz. Filistin halkının İsraillileri Filistin’den kovduğu gün için çok geç değil. Bugün İsrailliler ciddi bir baskı altındalar ve olumsuz tebliğ yapmaktan utanmıyorlar.’

Kudüs Gücü Komutanı, düşmanlara hitaben şunları söyledi: ‘Tüm gücünüzü bize karşı seferber ettiniz ama şimdi 17 binden fazla insanı katleden bir cani kadını İran cumhurbaşkanı olarak tanıtıyorsunuz, sizin tek marifetiniz bu.

Düşmanın tüm eylemlerini kaydediyoruz ve istisnasız hepsi darbe alacaktır. Bizim aleyhimize medya çalışması yapan herkes bir gün darbe alacak ve gün gelecek kendilerine bir şey kalmadığını göreceklerdir. Şehitlerin kanı sayesinde bu şanlı yol şeref ve güçle devam edecektir. İnkılabın lideri dimdik ayakta durmakta ve inkılabın gemisini tüm gücüyle ileriye taşımaktadır.’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.