General Musevi: General Süleymani düşmanlara karşı öfkeli, dostlara karşı şefkatli idi

  • 02 Ocak 2022
  • 212 kez görüntülendi.
General Musevi: General Süleymani düşmanlara karşı öfkeli, dostlara karşı şefkatli idi

İslami İran silahlı kuvvetleri başkomutanı General Seyyid Abdurrahim Musevi, şehit General Kasım Süleymani klasik ordu ile İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu vahdetinin ekseni olduğunu vurguladı.

Şehit General Süleymani’nin ikinci şehadet yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan General Musevi, General Süleymani’nin öfkesi ve şefkatı bir arada olduğunu, düşmanlara karşı öfke ve dostlara ve karşı şefkat ve silahlı kuvvetlerde savaş ve cephelerin öncülerine saygı temel özelliklerinden biri olduğunu belirtti.

General Musevi, İslami İran silahlı kuvvetleri General Kasım Süleymani gibi şehitlere borçlu olduğunu, herkes şehitlerin yolunu ülkenin bağımsızlığını, toprak bütünlüğünü ve İslami nizamı korumak için sürdürmesi gerektiğini vurguladı.

Amerika terör devleti 3 Ocak 2020’de büyük bir cinayet işleyerek İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü Komutanı General Hac Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi komutanı Ebu Mehdi Mühendis’i ve 8 silah arkadaşını Bağdat hava limanı çıkışında şehit etti. Bu cinayetin emrini ABD dönem Başkanı Donald Trump verdi, Pentagon İHA’ları suikasti gerçekleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.