General Ramazan Şerif: 5 bin 300 İranlı ve yabancı muhabir, Kudüs Günü etkinliğini takip edecek

  • 02 Haziran 2018
  • 1.229 kez görüntülendi.
General Ramazan Şerif: 5 bin 300 İranlı ve yabancı muhabir, Kudüs Günü etkinliğini takip edecek

Kudüs ve İntifada Komitesi Başkanı Ramazan Şerif, İran’da 40. Dünya Kudüs Günü yürüyüşünün İranlı ve yabancı olmak üzere 5 bin 300’den fazla kameraman ve muhabir tarafından 900’ü aşkın kentte takip edileceğini söyledi.

Bugün düzenlediği basın toplantısında konuşan Ramazan Şerif, ABD, Siyonist rejimin ve bölgesel müttefikleri tarafından kurulan ve bölgede Siyonist rejim için en önemli güvenli alan oluşturan teröristler ve IŞİD fitnesi çöktüğü ve Filistin halkına destek için yeni durum oluştuğu bir sırada bu yılki Dünya Kudüs Günü yürüyüşünün düzenleneceğine dikkat çekti.

Direniş cephesinin zaferleri ve verdikleri şehitlerle, direniş cephesine yeni bir güç kazandırdığına işaret eden Ramazan Şerif, direniş güçlerinin önceki yıla göre daha iyi bir durumda olduklarını vurguladı.

Kudüs ve İntifada Komitesi Başkanı ayrıca ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararına işaretle, ABD’nin bu projeyi uygularken yalnız kaldığını ve müttefiklerinin bile ABD’ye eşlik etmediğine işaretle, Amerikalılar’ın arabuluculuğuna bel bağlayanların da Amerikalılar’ın Siyonist rejimin esas hamilerinden olduğunu anladıklarını kaydetti.

İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni tarafından mübarek Ramazan ayının son Cuması Dünya Kudüs Günü olarak ilan edilmiştir.

Bu yıl Dünya Kudüs Günü 8 Haziran’da düzenlenecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.