General Selami: Düşman milli öz güven duygusunu yok etme peşinde

  • 02 Ocak 2022
  • 207 kez görüntülendi.
General Selami: Düşman milli öz güven duygusunu yok etme peşinde

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı General Hüseyin Selami, düşmanın bugünkü savaşı, milli öz güven duygusunu yok etmeyi ve kaybetmişlik duygusunu telkin etmeyi amaçladığını belirtti.

Iran Press’in haberine göre, İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı General Selami, koronavirüs salgınına karşı geliştirilen Nura aşısının klinik test aşamasında 3. faza geçmesi dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, düşmanın bugünkü savaşı milli öz güven duygusunu yok etmeyi ve kaybetmişlik duygusunu telkin etmeyi ve sonuçta kendi kapasitelerimizi unutup Batı dünyasını üstün görmemizi amaçladığını belirtti.

General Selami, oysa bağımsız olmaktan başka hiç bir yol olmadığını vurguladı.

İranlı uzmanların koronavirüse karşı geliştirdiği Nura aşısı General Selami’ye aşılandıktan sonra resmen klinik test aşamasında 3. faza geçti.

Konuya ilişkin düzenlenen törene General Selami’den başka Sağlık Bakanı Behram Aynullahi de katıldı.

Nura aşısı bu merhalede 10 bin gönüllüye uygulanıyor.

Bakiyatullah üniversitesi rektörü Hasan Ebulkasımi klinik test aşamasında 3. faza geçen Nura aşısını geliştiren uzmanları takdir ettiği açıklamasında, aşı protein tabanlı yeni bileşenli bir aşı olduğunu ve 1. ve 2. fazda sırasıyla 70 ve 300 gönüllüye uygulandığını, bu merhalelerde aşının herhangi bir yan etkisi tespit edilmediğini kaydetti.

Bu arada Nura aşısının seri imalatına da başlandığı açıklandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.