General Selami düşmanı uyardı: Sakın kırımızı çizgilerimizi aşmayın

  • 04 Aralık 2019
  • 845 kez görüntülendi.
General Selami düşmanı uyardı: Sakın kırımızı çizgilerimizi aşmayın

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı General Hüseyin Selami düşmanları İran’ın kırmızı çizgileri aşmaları konusunda uyardı.

Çarşamba günü Tahran’da 92 bin şehit gönüllü seferber kongresinde konuşan General Selami, düşman en ufak harekette bulunacak olursa İran milleti bu hareketi henüz başlamadan ezecektir, dedi.

İran milleti uyanık olduğunu ve son olaylarda saflarını provokatörlerden ayırdığını belirten General Selami, İran milleti geçtiğimiz günlerde başta ABD olmak üzere küresel istikbarın yüzüne yeni bir tokat vurduğunu kaydetti.

Düşman son fitnede İran milleti karşısında uğradığı art arda hezimetleri telafi etmeye kalkıştığını kaydeden General Selami, düşman İran’a azami baskısını içeride olay çıkarma çabası ile birleştirmek istediğini, ancak İran milletinin uyanık davranmasıyla bunda da başarılı olamadığını vurguladı.

İran milleti milli ve İslami değerlerini savunma uğruna kırk yıldır direndiğinin altını çizen General Selami, İran büyük bir iktidarla yoluna devam ettiğini ve yakında büyük bir küresel güce dönüşeceğini ifade etti.

Bugün İslam dünyada en güçlü konumunda bulunduğunu belirten General Selami, bugün Suriye, Yemen ve Irak milletleri de Amerika, korsan İsrail ve Suud rejimi karşısında direnerek bağımsızlığını savunduğunu vurguladı.

General Selami bölge milletleri Amerika’yı münzevi ve aşağılayarak zamanla dünya coğrafyasından dışlayacağını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.