Hamas, Filistinlilerden Güvenlik Kameralarını Tahrip Etmelerini İstedi

  • 08 Ekim 2015
  • 793 kez görüntülendi.
Hamas, Filistinlilerden Güvenlik Kameralarını Tahrip Etmelerini İstedi

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Hüsam Bedran, direniş gençlerini Batı Yaka’da yaygın olarak bulunan güvenlik kameralarını tahrip etmek için güçlerini birleştirmeye davet etti.

Hamas sözcüsü Hüsam Bedran, bugün (8 Ekim Perşembe) konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Bildiride, güvenlik kameralarının eylemcilerin ve çatışmalar sırasında taş ve molotof kokteyli atanların kimliklerinin tespit edilmesinde önemli rol oynadığı ifade edildi.

Bedran, medyadan da Filistin direnişi ve direnişçiler için büyük tehlike teşkil eden güvenlik kameraları olgusuna karşı mücadeleye katkıda bulunmasını istedi.

Batı Yaka caddelerinde bulunan güvenlik kameralarının işgal güçleri lehine çalışan en hızlı casus kabul edilmesi çağrısında bulunan Bedran, Filistinlileri mümkün olan en çok sayıda güvenlik kamerası tahrip etmeye davet etti.

Hamas sözcüsü, çatışmaların yaşandığı caddelerde evleri ve işyerleri bulunan Filistinlilerden de evlerinin ve işyerlerinin girişlerinde kurulu güvenlik kameralarının kayıtlarını silmelerini istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.