İran Cumhurbaşkanı Adayı Reisi: Amerika’ya karşı mücadele yolu, vahdet ve dayanışmadır

  • 27 Nisan 2017
  • 1.249 kez görüntülendi.
İran Cumhurbaşkanı Adayı Reisi: Amerika’ya karşı mücadele yolu, vahdet ve dayanışmadır

12. Dönem cumhurbaşkanlık seçimleri adaylarından Seyyid İbrahim Reisi, İran ekonomisi şartlarının halkın yararına değişeceğini söyledi.

Meşhed Hz. İmam Rıza (as) haremi mütevellisi ve 12. dönem cumhurbaşkanlık adaylarından  Seyyid İbrahim Reisi dün akşam İRİB 2. kanalına yaptığı açıklamada, kendi hükümet programında, İran halkının geçim şartlarını ve ülke ekonomisini iyileştirmeye kararlı olduğunu bildirdi.

İran halkının bugün dünyada muhtelif alanlarda önemli kazanım ve başarılar elde ettiğini ve dünyada bir model olarak söz konusu olduğunu hatırlatan  Seyyid İbrahim Reisi, İran halkının çıkarlarına bakışının genel ve uzun vadeli olduğunu, İran dışişleri bakanlığınnı asli görevlerinden birinin direniş ekonomisi çerçevesinde ekonomi ile siyaset arasında ilişki ve koordine sağlamak olduğunu bildirdi.

Amerika’nın İran’a karşı son tutum ve siyasetlerini ve ABD’ye karşı nasıl mukabele edilmesi gerektiğini de hatırlatan Reisi, Amerika’ya karşı mücadele yolunun, vahdet ve dayanışma olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.