İran Devrim Muhafızları Bir Terör Çetesini Çökertti

  • 26 Haziran 2018
  • 1.501 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları Bir Terör Çetesini Çökertti

İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Kudüs Karargahı güçleri, ülkenin güneydoğu sınırlarında bir terör çetesini imha ettiler.

Tesnim Haber Ajansının verdiği haber uyarınca İran Devrim Muhafızları Enformasyon Merkezi’nin bildirdiğine göre, Kudüs Karargahı yaptığı açıklamada; Mircave sınırında İran terör eylemleri için İran İslam Cumhuriyeti topraklarına sızmak isteyen bir tekfirci çetenin sınırda konuşlu güçlerin uyanıklığıyla emellerine ulaşmakta başarısız kaldıklarını, çıkan çatışmada kayıp veren teröristlerin firar etmek zorunda kaldığını bildirdi.

Açıklamada; Kudüs Karargahı güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışma sırasında 3 tekfirci teröristin etkisiz hale getirildiği ve diğer teröristlerin Pakistan topraklarına firar ettiği ifade edildi.

Çatışmada ayrıca iki gönüllü ve bir Devrim muhafızının şehit olduğu bildirildi.

Açıklamanın devamında; bölgede konuşlu Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri ve sınır güvenlik güçleri dahil İslami İran’ın güvenlik savunucularının İnkılap ve İran milleti düşmanları tarafından her türlü girişim ve harekete ağır ve kesin şekilde karşı koymak için son derece hazırlıklı olup, ülkemiz kutsal topraklarını terör çeteleri ve küresel istikbar uşaklarına mezar haline getirecekleri vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.